• +382 67 811 211
  • izolacija.me@gmail.com
  • Savska 41, 81000 Podgorica, Crna Gora

Partners withMMA

MMA je skraćeni naziv polimernog jedinjenja Meta Meril Akrilata. Upotreba MMA je veoma rasprostranjena u svim sferama naših života. Te pored proizvoda od plastike MMA se koristi i u medicini, u intervencijama transplatacije kuka, raznih stomatoloških zahvata, i pomagala. Prepoznat kao pouzdan i dugotrajan materijal, koji može obezbijediti zahtjevne performanse a u isto vrijeme da bude potpuno bezbijedan po čovjeka i okolinu.

Hemijski naziv i formula:

Upotreba MMA kod inženjerskih poduhvata u građevini ima ključnu ulogu kod hidroizolacije mostova. Razni su benefiti za primjenu iste, a ovo su samo od nekih:

Priprema podloge sačmarenjem:

Jednom riječju radi se o najboljoj hidroizolaciji koja se može naći na svjetskom tržištu kada je u pitanju hidroizolacija mostova, kako čeličnim, tako i betonskim. Kada su u pitanju mostovi u Crnoj Gori, M Solutions je izveo hidroizolaciju na 19 željezničkih mostova i sa svojim partnerima na svim mostovima Sekcije 1, Sekcije 2 i Sekcije 3 auto puta Crne Gore!

Apliciranje MMA izolacije na Auto Putu:

M Solutions je jedini ovlašćeni izvođač u Crnoj Gori, a pored toga ima i sertifikat za izvođenje na čitavom Balkanu kada je u pitanju MMA Hidroizolacija proizvođača GCP Applied Technologies (ex-Stirling Lloyd koga su kupili 2017.godine).

 

Ovlašćeni distributer i nadzor za MMA na Balkanu je NESHVYL Beograd www.neshvyl.com.

 

Sa našim saradnicima, imamo iskustva na blizu 100 000m2 hidroizolacije mostova, kao i najsavremeniju mehanizaciju koja je uvijek spremna da odgovori svim Vašim zahtjevima.

 

Apliciranje BondCoat premaza (atheziv za asfalt)

Izrada Hidroizolacije Željezničkih Mostova